U nastavku revitalizacije putne infrastrukture opštine Inđija asfaltom je presvučeno 450 metara Prvomajske ulice u Inđiji koja se nalazila u lošem stanju. Nakon asfaltiranja srediće se bankine od grebanog asfalta čime će ova ulica dobiti potpuno novi izgled.

Iako sugrađane decenijama muči problem atmosferskih voda, velika frekventnost i uzanost ulice, urađeno je ono što je u ovom trenutku bilo najbrže i najefikasnije za bezbednost saobraćaja. U narednom periodu na teren će izaći stručnjaci za procenu postavljanja usporivača saobraćaja i njene lokacije.

Obilazeći radove, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak izrazio je zadovoljstvo što se ulice u opštini sređuju, najavivši da u narednim mesecima Inđiju čeka najviše asfaltiranja u istoriji.

„Mislim da je najvažnije da ljudi znaju da nam je stalo da rešimo svaki problem i da jedan po jedan rešavamo“, istakao je Gak.

Izdvojena sredstva za revitalizaciju ulica je dupliran u odnosu na prethodnu godinu i iznosi 46 miliona dinara.

Aktuelni radovi deo su projekta pojačanog održavanja saobraćajnica, dok asfaltiranje svih neasfaltiranih ulica počinje za oko mesec dana.