U okviru projekta pojačanog održavanja saobraćajnica na teritoriji opštine Inđija danas je asfaltirana Ulica Starca Vujadina u Inđiji. Juče su počeli pripremni radovi grebanja površinskog sloja asfalta, dok je danas vršeno asfaltiranje ulice ukupne dužine 800 metara.

Ovo je prva ulica u samoj Inđiji koja se revitalizuje iz projekta pojačanog održavanja puteva. Obilazeći radove, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak najavio je da u narednim mesecima celu opštinu očekuje intezivno asfaltiranje.

„U narednom periodu u Inđiji će se više ulica rekonstruisati putem projekta redovnog održavanja saobraćajnica, a kada govorimo o celoj opštini trudićemo se da u svakom mestu na ovaj način rešimo najproblematičnije ulice“, najavio je Gak dodavši da su građani u razgovoru iskazali zadovoljstvo što su započeti radovi na sređivanju ulica.

On je istakao da Opština ovim neće stati i da će se u narednim mesecima asfaltirati više nego ikad u istoriji Inđije.

Ovogodišnji budžet Opštine Inđija za održavanje ulica  je skoro duplo veći u odnosu na prošlu godinu i iznosi 48 miliona dinara.

Važno je napomenuti da ovi radovi ne spadaju u projekat asfaltiranja svih neasfaltiranih ulica koji će započeti za nešto više od mesec dana.